Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

FENG SHUI - aby Váš domov přitahoval lásku..

Datum napsání: 29.12.2016

Feng Shui neboli jak uspořádat své vztahy….a co udělat proto, aby Váš domov přitahoval lásku….jak uspořádat věci, aby u Vás překypovala pozitivní energie…to je jedno ze základních pravidel o bydlení a životě. Pak budete spokojeni, plní energie, lásky, přátelství, budete mít hojnost všeho.

Nyní máte i Vy možnost toto prastaré vědění „FENG SHUI“ využít a přivábit tak k sobě pravého partnera, pokud již milého a milou máte, můžete posílit pouto, které Vás pojí.

Je to úžasně jednoduché a nenákladné.

Co to je „FENG SHUI“?

Je to prastaré čínské umění, jak žít v souladu se životním prostředí. Před tisíce lety Číňani věřili, že jestliže uspořádají své domovy a věci v nich náležitým způsobem, budou žít spokojeným životem plným hojnosti a štěstí. K tomu samozřejmě patří i pevný láskyplný a harmonický vztah.

Dr. Jemes Lynch napsal "veškerá dostupná data ukazují, že nedostatek společenských styků, chronická osamělost, sociální izolace a náhlá ztráta milovaného člověka patří ve Spojených státech mezi nejfrektovanější příčiny předčasných úmrtí". Došel k závěru, že osamělost může mít vliv téměř na každou vážnou chorobu…Milionům lidí „napsal“ doslova puklo srdce žalem nebo steskem. Vědci ve všech koutech světa dospěli k podobným výsledkům. Z toho vyplývá, že lidé, které milujeme mají hluboký vliv na naši psychickou pohodu, což se zase podstatným způsobem odráží na našem fyzickém zdraví. Přirozeně, že úsměv od partnera nebo blízkého přítele prospěje ještě víc. Obrovská emocionální podpora, důvěra a péče, kterými jeden partner zahrnuje druhého, pomohou více, než je na první pohled zřejmé.

Jednotlivé oblasti „FENG SHUI“?

Někdy stačí tak málo - dát do rohu několik zelených rostlin, nebo svíček do oblasti „ČCHIEN“ /přátelství/.

Existují důkazy, že lidé, kteří mají děti, žijí déle, než bezdětní a to navzdory potencionálním nebezpečím při těhotenství, porodu i skutečnosti, že děti často vystavují rodiče stresovým situacím.

Někdy stačí tak málo - oživit vášeň v domě - dát do oblasti „KCHUN“ /city/ něco červeného. Ale pozor, červená je nejsilnější a nejpodnětnější z barev, takže buďte opatrní, abyste to nepřehnali. Vše musí být náležitě vyvážené.

Máte právo na bohatý život. Stačí jednoduchá zásada, dejte několik žlutých květů do oblasti „KEN“ /komunikace/. Potom budete moci spolu se SULAMIT v ˇŠalamounově Písni zavolat: „Toť můj milovaný….“

S úpravou interiéru Vám rádi pomůžeme. Oslovte naše designéry.